15 Kas 2014

Whatsapp Silinen Mesajları Geri Getirme (iPhone)

iPhone telefon kullanıyorum whatssapp ta silinen mesajlarımı nasıl geri alabilirim diye düşünmeyin aşağıdaki işlemleri yaparak çözüme ulaşabilirsiniz ! Whatsapp sizi düşünüp her gece saat 04:00'ı gösterdiğinde o hanki sohbetinizin yedeğini otomatik alıyor. Bu işlem tüm ios cihazlar için geçerlidir
  • Öncelikle telefonunuzdan Whatsapp ı silin,
  • App Store'dan Whatsapp'ı tekrar yükleyin.
  • Tekrar yüklediğinizde size "Mesaj yedeği Bulunlu! Mesaj geçmişini yedekten geri yüklemek ister misiniz?" şeklinde bir ekran gelecektir.
  • "Hayır, teşekkürler" ve "Geri Yükle" şeklinde seçenekler gelecektir Geri yükle butonuna tıklanınca yedeğiniz artık iphone  telefonunuza yüklenmiş olacaktır.

Galaxy S4 5.0 Lollipop Güncelleme Nasıl Yapılır ?


Samsung Galaxy S5, S4, S3 modelleri için Android 5.0 Lollipop yavaş yavaş güncellemeye sunulmaya başlanacak Peki ne zaman ? Android S4 İçin planlanan tarih net olmamakla birlikte bir kaç hafta içerisinde güncellemeye sunulacak.

Peki Android 5.0 ne özelliklere sahip olacak ?


Lollipop arayüzü bakımından ios a benzer bi görünüme sahip olacak gibi görünüyor, Bu arayüzle beraber fontlar resimler ışık ve animasyonlu geçişler ve tüm görseller bir önceki sürümlere istinaden harika denilecek tarzda. Bildirimler kilit ekranında görüntüleniyor, (ios gibi) ve bu bildirimleri tek dokunuşla kapatılablilir şekilde programlanmış, ayrıca mesajlara kilitliyken cevap verme özelliği mevcut, bu özellik biraz tartışılır. Güncelleme en kısa zamanda sunulacak ve android kullanıcılarını heycan verici bir arayüz ve performans bekliyor.